Παρασκευή 2 Μαρτίου 2012

Μπόλονι: «Σεβαστός αντίπαλος, δύσκολος αγώνας»


Για το χτίσιμο της ομάδας του μέλλοντος, αλλά και το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό έκανε λόγο ο Λάσλο Μπόλονι στις δηλώσεις του στη NOVA.
Αρχικά τόνισε: «Μετά από καιρό είχαμε ένα καλοδεχούμενο διάστημα ξεκούρασης και αποφόρτισης το οποίο το είχαμε όλοι ανάγκη».
Στη συνέχεια, όπως τονίζει στο sport24.gr, αναφέρθηκε στους στόχους που έχει ο «Δικέφαλος» από ‘δω και στο εξής: «Θέλουμε να διατηρήσουμε, αν όχι να ενισχύσουμε, την ίδια νοοτροπία που μας συνοδεύει όλη τη σεζόν. Μέσα από τη δουλειά, να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε, πλέον για το πρωτάθλημα. Χτίζουμε την ομάδα μας για να πετύχει ό,τι καλύτερο μπορεί, αλλά δημιουργούμε κι ένα σύνολο για το μέλλον, για την επόμενη σεζόν».
Όσον αφορά στον Παναθηναϊκό επεσήμανε: «Ήταν η πρώτη ομάδα που γνώρισα από την Ελλάδα, λόγω και της παρουσία του Πούσκας σ’ αυτήν. Είναι μια ομάδα με μεγάλο όνομα, γνωστή κι από την παρουσία της στην Ευρώπη. Σεβαστός αντίπαλος, δύσκολος αγώνας, θα κάνουμε ότι μπορούμε για να τα καταφέρουμε».
Τέλος διέψευσε την φερόμενη ως δήλωσή του σε συνέντευξή του στη Ρουμανία ότι ήταν λάθος που συνεργάστηκε με τον ΠΑΟΚ. «Είναι λάθος αυτό…», αρκέστηκε να πει εμφανώς εκνευρισμένος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου