Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2012

Σε ρυθμούς Europa League Σε ρυθμούς Europa League


Θέλοντας και μη, άπαντες στον ΠΑΟΚ είναι υποχρεωμένοι ν αφήσουν πίσω τους τον αγώνα της περασμένης Κυριακής και να επικεντρωθούν στον επαναληπτικό αγώνα με την Ουντινέζε της προσεχούς Πέμπτης.
Από το πρωί της Τρίτης ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων δίχως προτεραιότητες καθώς η συγκεκριμένη διορία που είχε ανακοινώσει η ΠΑΕ δίνοντας τη δυνατότητα στους κατόχους διαρκείας να επιλέξουν πρώτοι, εξέπνευσε τη Δευτέρα.
Πάντως, ο συνολικός αριθμός των εισιτηρίων θα είναι μειωμένος, αφού συγκεκριμενοποιήθηκαν οι αντίστοιχες απαιτήσεις της ιταλικής ομάδας για τους φιλάθλους της. Οι φίλοι της Ουντινέζε μπορεί να μην ξεπερνούν τους τετρακόσιους αλλά έστω κι έτσι είναι αρκετοί για να στερήσουν τη θύρα οκτώ από τους γηπεδούχους.
Στην τελική ευθεία μπαίνει κι η προετοιμασία του ποδοσφαιρικού τμήματος. Ολη η ομάδα μαζί, προπονήθηκε για πρώτη φορά έπειτα από σημαντικό χρονικό διάστημα - λόγω της κακοκαιρίας - στο προπονητικό κέντρο της Νέας Μεσημβρίας, εγκαταλείποντας τη Σουρωτή.
Ωστόσο, η ΠΑΕ εξέδωσε ευχαριστήρια ανακοίνωση για την ολιγοήμερη φιλοξενία στην οποία αναφέρει: «Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά τους ιδιοκτήτες του LOLAS Sports Center για την φιλοξενία που παρείχαν στην ομάδα τις προηγούμενες μέρες. Η οικογένεια Λώλα αποδεικνύει συνεχώς με την προσφορά της στην ομάδα, ότι η πολυετής μας συνεργασία, έχει δημιουργήσει άρρηκτους φιλικούς δεσμούς».
Με δεδομένο τις περιορισμένες εναλλακτικές λύσεις που έχει στη διάθεσή του ο Λάζλο Μπόλονι και την κόπωση που έχει συσσωρευτεί στα πόδια των βασικών του επιλογών η χαλαρή προσέγγιση των δυο προπονήσεων που απομένουν μέχρι τον επαναληπτικό είναι μάλλον κάτι περισσότερο από επιβεβλημένη. Με τους Γλύκο, Ετο, Ιβιτς να πραγματοποιούν θεραπεία κι ατομικό πρόγραμμα και τον Κατσικά θεραπεία κι ενδυνάμωση, οι υπόλοιποι άκουσαν τον προπονητή τους να τους μιλά και για όλα όσα έγιναν την Κυριακή αλλά και για τον πολύ σημαντικό αγώνα της Πέμπτης. Αλλαγές μπορεί και να προκύψουν αλλά δε θα είναι πολλές. Ο Ρουμάνος πέρα από τη σωματική αποφόρτιση ποντάρει σημαντικά και στην αντίστοιχη ψυχολογική, όντας ικανοποιημένος σε μεγάλο βαθμό από την προσπάθεια και την απόδοση των ποδοσφαιριστών του.
Εξάλλου, ο 34χρονος Νορβηγός, δάσκαλος στο επάγγελμα, Τομ Χάραλντ Χάγκεν είναι ο διαιτητής του αγώνα με την Ουντινέζε, όπως έγινε γνωστό απόψε από την UEFΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου